Редактор: e-mail: кадър bTVИдеята на ЕС е преодоляване на омразата. Ние не желаем

...
Редактор: e-mail: кадър bTVИдеята на ЕС е преодоляване на омразата. Ние не желаем
Коментари Харесай

Андрей Ковачев, ГЕРБ/ЕНП: Не е европейско да приемем лъжата на Северна Македония

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

„ Идеята на Европейски Съюз е превъзмогване на омразата. Ние не желаем младите генерации на Македония да влязат пълноправно в Европейския съюз и да продължим да се ненавиждаме там “, това разяснява в студиото на bTV евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев.

Той разяснява поръчано от него социологическо изследване на „ Алфа рисърч “, съгласно което 84% от българите споделят, че би трябвало да има начало на договарянията за участие на Северна Македония в Европейски Съюз, само че когато те преодолеят историческите операции. „ Г-н Заев постоянно ни споделя, че не дава отговор на европейските полезности да желаеме това от тях. А европейска полезност ли е да се съгласим с лъжата? “, съобщи Ковачев, съгласно който в Северна Македония се прави „ чудовищно светотатство “ с историята.

Според Ковачев външни фактори като Белград и Моска, както и проюгославския хайлайф с носталгия към Тито, не разрешават да сме най-близки със Северна Македония и да имаме връзки като Германия и Австрия, Гърция и Кипър, Румъния и Молдова. „ Има голяма консолидация в българското общество и то без разлика по партийна принадлежност на хората “, разяснява Андрей Ковачев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР